Mielipidekirjoitukseni käsittelee Yle uutisten tekemää artikkelia, jossa kerrotaan Suomen varautumisesta kolmanteen koronarokotekierrokseen vuodenvaihteessa. Uutisessa Taneli Puumalainen kertoo koronarokotteiden jatkumisesta tarpeen vaatiessa. Ainakin toistaiseksi kumminkin annetut rokotteet ovat säilyttäneet tehonsa hyvin. Lisärokottamisen tarve selviää syksyn aikana, mutta tällä hetkellä keskitytään pääosin siihen, että mahdollisimman moni saataisiin rokotettua kahdesti. 

Mielestäni uutinen on hyvin informoiva ja oleellinen tämänhetkisen tilanteen vuoksi Suomessa. Uutisessa kerrotaan, että Suomi on hyvin varautunut jopa neljänsiinkin rokotteisiin, jonka näen hyvänä asiana riskiryhmien kannalta. Kun mahdollisimman moni on rokotettu tarpeen vaatiessa tarpeeksi monesti, saisimme selätettyä koronan. Uutisessa on nostettu hyvin esille koronarokotteiden jatkuminen tulevaisuudessa. 

Ihmiset pitäisi saada ottamaan koronarokotteita, ja pian pitäisi jokaisen suomalaisen olla otettu vähintään se ensimmäinen rokote, jotta voidaan miettiä rokottamisen jatkamista henkilökohtaisesti.  

https://yle.fi/uutiset/3-12067734